TWOKOKO COMPUTER Kft.
1078 Budapest, István u. 24.

Telefon: +36 (1) 322-0625  Mobil: +36 (20) 804-2714
E-mail: info@twokoko.hu     Fax: +36 (1) 479-0274
Nyitva tartás: H-P: 9-17 óra    Sz-V: Zárva
Szerviz: H-P: 10-17 óra
E-mail cím   
Jelszó 

Jelszóemlékeztető
Keresés
Használt termékek
Termékek

 


 

 

Röviden szeretném bemutatni Önöknek cégünket. 

 

 A TWOKOKO COMPUTER Kereskedő és Szolgáltató Kft-t Kovács László és Kovács Kornél magyar magánszemélyek alapították 1995. március 1-én. A két (angolul: TWO) Kovács (becézve: KOKO) név adta az ötletet a cég TWOKOKO névválasztásához. 2008-ban Kovács Kornél helyét Fodor Krisztián vette át tovább képviselve az addig felhalmozott értékeket és új színt vitt az üzlet életébe.


Fodor Krisztián tartós külföldi tanulmányai miatt az ügyvezetői feladatokat 2011. március 01-től Kovács László látja el. 

 

Számítástechnikai kiskereskedelmi üzletek hálózatában igen ismert cégünk, ezt igazolja a nagy számú magán és céges vevőkörünk, honlapunk látogatottsága és a napi sok telefonos érdeklődés.

Célunk, hogy vevőink igényeit szakmai ismereteink és tízéves tapasztalataink alapján a lehető legmagasabb színvonalon valósítsuk meg. Alapelvünk, hogy a vevői elképzelést a leghatékonyabb, legkorszerűbb, de mégis elfogadható, emberbaráti áron valósítsuk meg. Ezért lényeges különbség van egy "bedobozolt", vevőtől függetlenül összehordott konfiguráció vagy az igényeket, elvárásokat a vevővel egyeztetve, az anyagi keretén belül maradva a legjobb paramétereket tartalmazó számítógép között. Ez a varázsa a kiskereskedelemnek a nagy Bevásárlóközponttal szemben. Szlogenünk nem véletlen:


" Számítástechnika az Ön igénye szerint!"


A vevőkörünk maximális tájékoztatását fontos feladatunknak tartjuk, ezért bővítettük, témakörökre bontottuk honlapunk tartalmát. Az elektronikus megjelenés mellett gondot fordítunk a személyes, családias kapcsolattartásra, a törzsvevőink megtartására. Esetenként megjelenünk hirdetési újságokban vagy szórólapokon, hogy akcióinkról tágabb körben tájékoztassuk vásárlóinkat. A széles termékválaszték, kedvező árfekvés, a barátságos, udvarias, színvonalas kiszolgálás, valamint a hatékony szolgáltatás reményeink szerint megtartja vevőinket és kedvező ajánlásuk alapján bővíti azokat.


A TWOKOKO COMPUTER csapatának tagjai:


Kovács László
TWOKOKO COMPUTER Kft. - tulajdonos,ügyvezető

e-mail: kovacsl@twokoko.hu

 


Födemesi Attila
TWOKOKO COMPUTER Kft. - szervizvezető

e-mail: fodemesia@twokoko.hu

 

 

 

 

Kosár

A kosár üres!

Árlista
Folyamatosan frissülő árlistánkat innen letöltheti.

Letöltés
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek

09-17 óráig


Szombat - Vasárnap

ZÁRVA

Eset biztonsági szoftverek

Figyelem!

A webshop-ban található termékek raktárról, vagy 1-3 napos átfutással rendelhetők.


A készletről kérjük érdeklődjön telefonon:

+36 (1) 322-0625

+36 (20) 804-2714

Gépösszerakó
Állítsa össze saját konfigurációját egyszerűen.

Konfigurálás
Partnerek

depo